Hoe kan ik je helpen

Waar zit de bottleneck in jouw website?  Weet je dat zeker? Het is meestal een combinatie van factoren. Maak een keuze en laten we samen kijken hoe we jouw website succesvol kunnen gaan maken.

Website Analyse

De meeste organisaties hebben wel Google Analystics, maar hebben geen idee wat ze daarmee kunnen. Wij helpen bij het inzichtelijk maken van deze waardevolle data en waarop gestuurd kan worden. Door het goed monitoren van het gebruik van je website kun je veel te weten komen, en hier dus handig op inspelen.

Meten = weten

Website Optimalisatie

De meeste mensen zijn visueel ingesteld en daarom zijn veel websites mooi om te zien. En helaas daarmee ook niet praktisch voor bezoekers, die zoeken voornamelijk op tekst. Veel gehoord: “Onze nieuwe website is zo mooi, nu alleen nog meer bezoekers.” Herkenbaar? OMAW maakt van bezoekers klanten.

Meer voor minder

Beter gevonden in Google

Een website zonder bezoekers is als een vlag op een modderschuit. Toch is er nog steeds weinig aandacht voor SEO/ zoekwoorden. Een SEO onderzoek kan een eenvoudig en bijzonder verhelderend en effectief middel zijn om meer bezoekers op je website te krijgen. een kwestie van de juiste content maken.

Word je ook gevonden zonder bedrijfsnaam?

Online Marketing Strategie

Je hebt geen strategie? De meeste kleine organisaties hebben er geen, of hij is niet praktisch uitvoerbaar. Wij helpen graag met het opzetten van een heldere en uitvoerbare strategie, als je weet waar je op moet letten is het echt zo moeilijk niet. Zullen we samen een strategie uitwerken, die resultaten oplevert?

Alleen maar aan het rijden, of ben je onderweg?

Gebruikersvriendelijkheid

Een van de meest voorkomende fouten is dat een website gemaakt is naar tevredenheid van het management, maar dat de gebruiker waarvoor de website bedoeld is er maar bekaaid afkomt. En nu verder? De website is voor je doelgroep, fijn als je baas blij is, maar als er klanten uit de website komen is hij nog veel blijer. 

Vorige pagina is de meest gebruikte functie op een website, bij jullie ook?

Inrichten klantenreis

De meeste website bezoekers komen maar één keer op je website. Hoe zorg je nu dat je contact met ze houd en dat ze vaker terugkomen? En dat ze doen wat je wilde? Heb je veel bezoekers maar weinig conversie, via je website? Dan is vaak de klantenreis niet goed in kaart gebracht. 

Van probleem, naar behoefte, naar oplossing
Scroll to Top